09.10.2015 16:37

Vítězný turnaj mladších florbalistů

 V Benešově se ve dnech 10. – 11.3. 2016 koná Republikové finále škol ve florbalu. Cílem družstva chlapců 6. - 8. tříd je probojovat se na tento turnaj.  První krok - vítězství v okrskovém kole, chlapci zvládli. Zvítězili  ve všech zápasech a bez problémů si zajistili postup. Ale už nyní se přesvědčili, že cesta na finálový turnaj bude velmi  těžká.  Vede přes vítězství v okresním, krajském a kvalifikačním kole a roky už platí , že nejtěžší není Republiku vyhrát, ale se na ni probojovat. Konkurence : v soutěži startuje kolem 1500 týmů  z celé ČR ….

 

Přestože jsme ve všech zápasech měli znatelnou herní převahu, byla naše hra plná nepřesností. Nevycházely nám kombinace a z přemíry snahy jsme zapomínali na způsob hry a rozestavení, které nám fungují. V obraně jsme měli pouze drobná okénka, jednu ze dvou obdržených branek jsme si dali samiV útoku je proměňování šancí naše trvalá slabina,  ale především nás o větší počet branek připravila zbrklost v kombinaci a špatný výběr místa.  Ve středu 4.11. nás čeká další krok - okresní finále: 2  nejlepší týmy z UB ( Katolická a my) a dva z UH .

Pochvalu hráči zaslouží za týmový přístup, bojovnost a nasazení. Dobré je, že nemusíme spoléhat na jednoho nebo dva střelce, ale gólově se prosadilo 10 hráčů.

 

Kanadské bodování: Antonín 1+6, Martin Ležatka  4+1, David Ležatka 3+1, Mikeska, Souček, Nevařil, Brauner, Šobáň - všichni 1+1, Kouřil 0+2, Horák, David oba 1+0, dále reprezentovali školu Havel, Pišoja, Nerušil, Man a Buráň.

 

—————

Zpět